APRILIA SR50R

450 EUR

VLADIMIR
Tulcea, Județul Tulcea
Raportează
Marcă Aprilia
An fabricație 2008
Capacitate 49 cm3
Rulaj 16000 km
Descriere

Scuter Aprilia SR50R de vânzare în Tulcea, Județul Tulcea, cu 16000 km, înmatriculat în anul 2008.

Am mers cu el până când legea ne-a obligat să facem ITP și pentru scutere. Pentru asta trebuia CIV și acest scuter nu are CIV. E înregistrat la primărie dar acolo nu se cerea acest act. Am încercat să-mi bat capul cu el, am comandat un document de la ei de la Aprilia care să ateste performanțele, apoi am făcut verificări să arăt că nu e furat. Nu am reușit să trec de cei de la RAR, prima oară pentru că nu știu ce nu le convenea la plăcuța de vin, că nu e conformă și că n-au nicio garanție că nu e furat și apoi pentru că motorul nu are aceeași serie cu cel din acte, doar VIN-ul se potrivește. Într-un final l-au blocat în sistem și eu am renunțat să-mi bat capul cu el. Am fost la poliție să demonstrez că nu e furat, cei de acolo mă trimiteau la RAR, iar cei de la RAR dădeau din umeri. Deci pe acest plan nu știu dacă real se poate face ceva.

Din punctul meu de vedere nu cred că v-a trece de RAR.

- Scuterul este în perfectă stare de funcționare. Pornește imediat oricând, atât la pedală cât și de la buton. Periodic îl pornesc și dau o tură-două cu el. Bobina de inducție a fost schimbată. Filtrul de aer este nou.

- Este modelul pe carburator și își face proporția de ulei singur.

- E limitat de fabrică pe la 60 km/h, dar la drum lung se duce până în 80 km/h.

- În bord are peste 16.000 km (fostul proprietar mi-a zis că i-a schimbat bordul din diverse motive - deci reali sau nu, nu știu) - vizual și tehnic pare să fi fost sub cei 15-16.000 km la vremea la care l-am luat.

- Nu s-a umblat în niciun fel la el. Are doar piese stock.

- Viziual: are unele crăpături, zgârieturi într-o zonă a carenei și un mâner de frână îndoit, ambele de când am căzut cu el. Unul din preșulețele de picioare e ros de un câine. Lipsește un ochi de pisică portocaliu, la roata din față.

- Mi s-a rupt șufa de la yala pentru portbagaj și fiind mai scurtă, acum deschid zona de bagaj prin compartimentul dintre picioare (care se închide și el cu cheia).

- Am două chei.

- Nu știu tot istoricul acestui scuter. Eu m-am folosit de el cât s-a putut și a fost legal, acum, de mai bine de 5 ani stă degeaba în garaj.

- legat de discuția cu ITP, legea spune așa:

(4) Pentru a fi menţinute în circulaţie, vehiculele înmatriculate sau înregistrate, cu excepţia maşinilor autopropulsate cu o viteză maximă constructivă care nu depăşeşte 25 km/h, a autovehiculelor cu şenile, a tramvaielor şi a vehiculelor cu tracţiune animală, se supun inspecţiei tehnice periodice, conform legislaţiei în vigoare.Număr anunț: 894132664 - Vizualizări: 455

Anunțul a fost adăugat în data de 9 Ianuarie 2020 în categoria Scutere.

Anunțuri similare

1.100 EUR
Motociclete KAWASAKI ZX600R
Tulcea, Județul Tulcea
500 EUR
Motociclete APRILIA RS 50
Tulcea, Județul Tulcea
150 EUR
Accesorii GEACĂ MADIF 52
Tulcea, Județul Tulcea
7.250 EUR