APRILIA CLASSIC 125

1.000 EUR

ROBERT
Comanesti, Județul Bacău
Raportează
Marcă Aprilia
An fabricație 1999
Capacitate 125 cm3
Descriere

Motocicletă Aprilia Classic 125 de vânzare în Comanesti, Județul Bacău, înmatriculată în anul 1999.

În puținul timp ce l-am petrecut împreună, Aprilica mea a dat dovadă de mult bun simț și cumințenie. Atunci când am cumpărat-o, am stabilit un "agreement", cum ar spune englezii. I-am zis: "Tu nu mă tăvălești, că am pielea sensibilă și sunt și un pic narcisist, deci n-aș vrea plan de coajă, iar eu te răsfăț cu benzină de la cele mai de top benzinării, ulei și filtre de calitate și multă grijă de caroseria asta frumoasă. " Totul a mers ca pe 2 roate.

Călătorii lungi, confortabile, pentru că deh, e cruizăr. N-ai spune, mai ales din cauza faptului că are un bondar în loc de motor. Dar un bondar harnic rău. Dacă aș fi România, nu aș da voie unor copii de 16 ani să se joace cu așa ceva, dar aici e altă poveste. Revenind la Aprilica, toate au fost bune și frumoase, până într-o zi când soția mi-a zis „ Băiatu`, ia gata, fă-i picioare că ți-am pregătit un cadou.”

Și uite așa am ajuns să trebuiască (de bună voie și silit de soție) să îi fac loc unui altui pasionat de „drujbe cu roti”.

Așadar ...

Născută pe 26.01.1999, în Italia, Aprilica a purtat vreme de 14.290 km, pe mine și pe încă doi foști proprietari. Dacă mă întrebi, ăștia 14 k nu sunt reali, pt că nu ai cum să nu îți dorești să o călărești de dimineața până seara, însă nici nu se simte că ar avea mai mulți. E un fel de teoria conspirației.

Schimburile s-au făcut la timp, pinioanele și lanțul mai vor kilometri, cel puțin încă pe atât. Însă vârsta și-a pus amprenta peste ea. Ar vrea un lifting, o curățare și o retapițare, o recalibrare și curățare a carburatorului și de ce nu o servisare completă.

Recunosc, am neglijat-o, dar nu din rea voință, ci din lipsă de timp. Stă cuminte în garaj și așteaptă să merg să îi mai dau câte o cheie, doar că mă învărt cam greu printre căruțul bebelușului și Aprilica și trebuie să scap de una din ele. Iar cum de căruț nu pot scăpa, pt că sunt supervizat atent de doamna cu care impart jumătate din orice, trebuie să spun pa-pa furiei mele roșii. A da, vezi culoarea asta, roșul ăsta superb? Ori italienii trag ceva înainte să se apuce de desenat câte ceva, ori chiar sunt buni.

Deznodământul este trist. Eu rămân fără Aprilica, fără căprița mea favorită, iar un alt … om, se va bucura de ea.

Locul unde stă, trebuie să fie evacuat, pentru că așa cere administrația, dar chiar și așa, nu mă grăbesc tare să îi ofer șansa viitorului proprietar să o călărească spre Apus. Așa că, o să fiu mofturos și nu o să o predau ștacheta chiar oricui.

Deși nu vreau, ofer poze și video detaliate, oricui dorește.Număr anunț: 12722570 - Vizualizări: 359

Anunțul a fost adăugat în data de 28 Noiembrie 2019 în categoria Motociclete.

Anunțuri similare

2.400 EUR
Motociclete HONDA CRF250
Comanesti, Județul Bacău
750 EUR
Scutere KYMCO 250CC 2002
Comanesti, Județul Bacău
1.000 EUR
Motociclete KAWASAKI KX 60
Sura mica, Județul Sibiu